Per Olav Skaaret


Heisann!

Takk for staffettpinnen Olaf! "Øst var først, men Vest er best".. Sånn vil det nok alltid være ;) Jarlan, Ola, Lars, Petter og Ole er nok enige i det skulle jeg tro. 
Jøddar'n (les: Trøndersk) ja.. Vekker mange minner! Som innflytter fra en LITT større plass (Hommelvik) var det litt av en forandring å flytte til "Skøra"! I Hommelvik var det 3 bråkeklasser (21-23 elever i hver klasse) som ikke hørte på lærerene. I Jøddar'n kom jeg til 5 gutter som stod pent ved kateteret når læreren ankom klassen.. oioioi, det var ikke lett i starten. Alt i alt hadde jeg nok godt av det.. :)
Det er mange minner som dukker opp når jeg tenker tilbake på ungdomstiden. Det var veldig mange gutter på trinnet vårt. Mye testosteron og lite østrogen.

Det var spesielt morsomt å putte nåler i diverse sofaer en periode. Husker vi hadde glemt å fjerne de en ettermiddag, og så var det foreldremøte på kvelden. Dærsken, da ble det oppvask dagen etter!

Det var mange av gutta som fikk øynene opp på en leirskole på sørlandet! Tenk å sende 10-12 bondetamper ned dit hvor det var så mange kvinnfolk! Jeg husker også en gang hvor vi fikk 2 jentelag inn i dusjen (vi hadde gått feil).. Da ble det kaos blant gutta fra ØFK! Har aldri sett slik panikk noen gang! (hverken før eller senere)
Det var en særdeles fin jeng som vokste opp i Jøddar'n. Jakt, fiske, fotball, hytteturer, bading, Fulufjellet, sykkel-race (...) denne listen kan fort bli veldig lang..

Jeg flyttet til innbygda da jeg var nesten 16. Derfra gikk turen til Oslo et par år, før jeg reiste til utlandet for å studere. Har mange minner fra den tiden, og det var der jeg traff min samboer, Majken. Dessverre var jeg altfor sjeldent hjemme i Skøra, men tok vel igjen det meste på de få festene jeg fikk med meg. Jeg har reist litt rundt på forskjellige jobber for å skaffe meg praksis, men har endt opp på Hamar. Trives særdeles godt her!

Jeg var strengt tatt ikke klar over at 2425team.com eksisterte. Den er lagt til favorittlisten, og jeg håper jeg får med meg fremtidige arrangementer!

Da ønsker jeg å føre staffettpinnen over til en skikkelig innbarka Jøddøl! En som jeg har tilbragt mange timer sammen med ved Ljøra's bredder... -Magnus Enger. En mer sindig og snill person skal man lete lenge etter! Take it away Magnus!

02.02.2011   Per Olav Skaaret