Bjørnar Dørum
 

Godt nytt år folkens!  

Takk takk Lene. Per Johan nevnte at du er langsint og det kan ta en stund før du prater med oss igjen. He he, men moro var det J  Skulle ønske det var et videokamera i bilen deres da dere oppdaget en bil på grensa og en person med gul refleksvest i veikanten. Nervene var jo allerede på høykant etter utforkjøringa. Må jo si det at Per Johan var rimelig nervøs han også etter å ha prøvd å stoppe et par biler som ikke var dereJ

Jeg ser at mange skrive litt om seg selv, så her er litt om meg.  Til de som ikke vet det er jeg oppvokst på Hamar Vest, men tilbrakte mye av barndommens ferier hos bestemor og bestefar i Ljørdalen. Etter hvert ble jeg lei bylivet og kom til Ljørdalen for å bo hos bestemor og bestefar mens jeg gikk på videregående i bygda. Hadde veldig mye artig de åra jeg bodde der. Ble ganske mange turer til Stöten og Brasseriet vinterstid. Som Anita har skrevet ble d også en del actionfylte sparktog ned Hølla. Jeg er ikke så ofte i Ljørdalen som før, men får alltid med meg Ljørdalsdaga og nå de siste årene har jeg vært med på julebordet.

Bor nå i Lillehammer sammen med Grethe og har gjort det i 5 år. Lillehammer er en by det er veldig lett å trives i, passe stor og mye natur rett utenfor døra. Jeg jobber i Hamar og pendler hver dag, ca 12 mil om dagen.

Ser det bare er Gyda Beate som ikke har hatt pinnen av de som var med på Sälen turen, så jeg sender den dit. 

Takk for meg:)